A pusztulás rózsái (Előszó) I. Fejezet

2012.06.09 09:41

 

Előszó

 

Ez a könyv nem egy megszokott lányregény, melynek minden oldalát rózsaszín habcsók-álmok szövik keresztül. Korántsem. Történetem egy rémálom, melytől minden fiatal lánynak és felnőtt nőnek félnie kell. Nekik ajánlom hát, hogy tudják, a gonosz olykor igenis közel férkőzik hozzánk.

Mind az események, mind a szereplők csupán képzeletem torzszülöttei. Ám nem győzöm hangsúlyozni és felhívni arra a figyelmet, miszerint a leánykereskedelmek, ha ilyen formában nem is, azért sajnálatos módon léteznek. Ez tény!

Történetem végén kis kitérőt teszek az úgynevezett "partidrogok" világába, melyekről sok fiatal lány bizony nagyon keveset tud. Ha ez a "hiány" még némi felelőtlen viselkedéssel is társul, akkor lényegében potenciális áldozatról beszélhetünk. Könyvem legvégén pedig egy Önvédelmi Kisokost is találhat a kedves Olvasó, melyet bár nem jómagam írtam, mégis nagyon fontosnak tartok minél több emberhez eljuttatni. Így most ezen ismeretlen szerzőnek szeretném megköszönni, hogy összefoglalta a benne található hasznos tudnivalókat, melyek valóban hatékonyak lehetnek támadás esetén.

Vigyázzunk hát gyermekeinkre, vigyázzunk egymásra, mert mindenki egy és megismételhetetlen. Csak egy életünk van. Töltsük hát el azt saját akaratunknak megfelelően, nem pedig rabságban, másoknak kiszolgáltatva.

 

A szerző

UI: Itt is jelzem az újonnan érkező és leendő Olvasóim részére, hogy számomra eleddig ismeretlen technikai oknál fogva, a regény egyes fejezetei nem egymás után következnek. Erre mindenképpen érdemes odafigyelni a történet jobban érthetősége, nyomon követhetősége szempontjából! Különös tekintettel a IX. Fejezetre (Milos), mely egészen hátra került (a 2. oldalon, a XII.  Fejezet után lelhető fel). Ezutóbbi sajnos az én figyelmetlenségemnek "köszönhető". Elnézést érte utólag is! (Köszönjük szépen, Ági! :-)

Következő fejezet: https://www.phagnes.com/news/a-pusztulas-rozsai-elmondani-az-elmondhatatlant-/