Felhívás játékra

2012.09.22 14:05

Kedves Barátaim, Olvasóim! :-)

 

Egy játékra invitálnálak ezúttal Titeket, mellyel mindenki csak nyer! A játék lényege, hogy szeretném, ha "lájkolnátok" a honlapomat az ott található Igen válasz gomb lenyomásával. A Nemleges szavazatokat ezúttal mellőzném, ugyanis nem szeretném továbbgyarapítani a "Soha vissza nem térő" Nem olvasóim számát... És, hogy mi a nyeremény? Az én hálám! Benneteket jóleső érzéssel tölt el, hogy örömöt szereztek nekem egy klikkeléssel, míg én boldog leszek a tudattól, hogy mennyi "barátom" van. Hiába, ki a macikat, ki a babákat, ki bélyegeket vagy autókat, én az olvasóimat gyűjtöm.. :D

Szegény oldalam olyan csóri azzal a kevés szavazattal, szeretném, ha kicsit "csinosítanánk" rajta. Ráadásul azok, akik szívesen olvassák az írásaimat, további, véleményem szerint érdekes olvasmányt találhatnak maguknak. Persze, az, aki már itt is un engem, attól megelégszem egy puszta "tetszikeléssel"... ;)

Figyelem! Szavazni csak egyszer kell és lehet, ugyanis IP címhez kötött, tehát a csalás eleve kizárt.. :p Na? Kezdhetjük? Akkor egy, két, há.... RAJT!!!