Üzenet Olvasóimhoz 1.

2012.06.10 09:50

Kedves Olvasóim!

 

Először is hadd köszönjem meg Nektek hűségeteket, mellyel megajándékoztok és időről-időre visszatértek hozzám elolvasni az írásaimat. Köszönöm!

Nyilván észrevettétek, hogy az elmúlt két napban változás történt a honlapomon. Nos, ez annak tudható be, hogy egy kiadótól ajánlatot kaptam, melyet pár óra erejéig fontolóra vettem. Ám a lehetséges szerződéskötés megszegésének elkerülése végett kénytelen voltam a "rózsák", korábban feltett részleteit letörölni. Meghánytam-vetettem a dolgot és végül úgy döntöttem, hogy mégsem szerződök azzal a kiadóval. Ennek oka, hogy meglátásom szerint, különösebb ismertséget nem szerzett volna nekem, ellenben három évre "parkolópályára" állította volna művemet. Ezt pedig végképp nem szerettem volna. Így visszautasításuk után azonnal visszatöltöttem a levett részeket.

Sajnos valami oknál fogva ezek összekeveredtek, pedig sorrendben tettem fel őket. (Oké, a IX. fejezetnél én rontottam el -lásd Milos című rész-, mert az valahogy kimaradt a "pakliból". De hogy a többi miért...? Nos, nem kell mindent tudnunk ugyebár? :-) Ezért is számoztam meg őket utólag, hogy könnyebbé tegyem számotokra az egyes fejezetek közötti eligazodást.

 

Elköszönésképpen pedig még egyszer szeretném megköszönni odaadó figyelmeteket!

 

Üdvözlettel:

 

P. H. Ágnes